Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, karınişleminiz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Fakat gene de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda günün her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Ika Defa yapımı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini kontrol buyurmak gerekir. Bu Toscanello karınin geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı gönen oranlarında karınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da tecrübe kenarılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken dirimsel bir şart şurt var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her dönem evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde benzeyen. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalın puroya sütun münasebet etmemelidir. Coşkun maviliği purodan bir zaman münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cihetı kırmızıya döndüğünde kızartma işlemlemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 nokta eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemlemi yaparken tüm ayağın yeksan yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda derneşik bir şekilde 360 nokta döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara için bir zaman henüz uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu tempo çakmaklar çok güçlüdür ve zait benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işlemlemi natürel alevli çakmaklarla, bir zaman dönem alabilir. Bu müddet size hengâm kaybı üzere bölümükebilir lakin puro çıdam ve say icap. 5- İyi Yandığını Kontrolör Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma işlemleminden sonra ters çevirip utanmaünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe gökyüzü üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm ayak kıpkırmızı ise yakma işlemlemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cihetı tam yanmamışsa, kısaca tüm ayak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kenarınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki önemsiz soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz karınime apiko. Peki evet siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz karınilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azcaından 40 saniye memul etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere karınmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o kadar keskinlaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Duman yavaşçe ağıza doldurulur ve zevk alıcıların dumanla ikazlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca rabıta gösterdiğinizin bir işlemaretidir. Sönen puronun küllerini adamakıllı temizleyin. Bunun karınin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri adamakıllı temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin yeni baştan yakma problem oluşum etmez. Fakat mülkiyet yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda kederlilik hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinkes şense olan 2 şart şurtı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın suhunet dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 nokta arasında başüstüneğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Ocak ortamında bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzum yoktur. Lakin şüphesiz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza vasatını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile zıtlaşmazsınız. Muhafaza vasatı sıcaklığında asıl problem vasatın dargın değil zait hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile zıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza vasatının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl gönen muhafaza vasatı sıcaklığına için mübadele gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza vasatı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir gökyüzü geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta gökyüzü geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza vasatının gökyüzü geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu karınindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak kesinkes gökyüzü geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En oflaz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes gökyüzü geçirmedikleri karınin vesair rakiplerine oylumlu nüans atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://sermayeyonetimi.name.tr/ https://sacmodelleri.name.tr/ https://finansbutcekontrol.name.tr/ https://freelanceseo.name.tr/ https://nemlendirici.name.tr/ IQOS instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al bilecik escort bingöl escort bitlis escort burdur escort Çankırı escort artvin escort ankara escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/